| 
                
                  |  |  | ERP - Traçabilitat 
 La unió Europea ha introduït en els últims anys importants modificacions amb la legislació alimentaria.
 D’acord amb el reglament 178/2002 de la   Comissió Europea,  la traçabilitat és la possibilitat de trobar i seguir el rastre, a través de totes les etapes de producció, transformació i distribució, d’un aliment.
 ERP-Traçabilitat segueix els reglaments i decrets  determinats per la Unió Europea.
 
 |  Un sistema correcte és:
 
                        Les avantatges de tenir un sistema de traçabilitat sonEl que permet identificar cada unitat de venda un codi de Lot.El que permet conèixer el proveïdor i nro. De lot dels productes utilitzats en cada un dels lots.Diferencia condicions de producció específiques de cada un dels lotsRegistra el nro. de lot d’enviament a cada clientTe que permetre localitzar i recuperar el producte en cas d’alerta o crisi alimentariaS'ha d'auditar periòdicament per assegurar-nos de la seva idoneïtat. 
                        La gestió del mòdul de traçabilitat es compon dels següents procedimentsCapacitat de detectar els possibles problemes que es puguin produir en la seguritat alimentaria, delimitant els productes implicats dels no implicatsRapidesa a l’actuació i reacció amb alertes i crisis alimentariesCredibilitat i prestigi pels operadors alimentaris 
                        Entrada del producteDipòsit de recepció i generació d’un lot per cada entradaMostra, rendiment, humitat i tractament del producteControls d’alerta i estocs de lots en la producció i en l’expedicióDiferents informes d’origen i destí de diferents lots en l'entrada, producció o procés i en l'expedicióLes identificacions o documentacions dels lots inclou, dates, pesos i emmagatzematge | 
            
              | Veure Catàleg - Demana Mès Informació | 
            
              |  |