Empresa
DEMANA INFORMACIÓ
CONTACTA
ELS NOSTRES PRODUCTES
UBICACIÓ
SUPORT
SOLUCIÓ MOBILITAT
Inter Mobilitat - Solució de Mobilitat   Dimensions   MasterSC Mobilitat - Solució de Movilitat   Portable, Fàcil, Mobilitat, Ràpid   Accessoris
 
MasterSC Mobilitat

Solució adaptable segons la necessitat del client, donant la comoditat i la gestió ràpida de transferència i actualització de dades amb la ERP de la seva empresa. És l'opció mòbil, ordinador de mà mòbil per a:
  • Autovenda
  • Prevenda
  • Inventari
  • Gestió comercial
És una aplicació feta a mida segons la necessitat del client. Opció rendible a curt termini i practicitat perquè el seu treball sigui més còmode. Treballa des de l'exterior de la teva oficina comunicant l'aplicació amb la gestió central mitjançant FTP, per e-mail, Wifi o USB.

Pensi en anar a visitar un client, prendre nota de la comanda i al moment que prengui nota de la comanda aquesta mateixa s'imprimeix per la central de la seva empresa, a més al comercial que visita el client tindrà una còpia de la seva comanda impresa per una impressora petita, amb la seva connexió bluetooth. En menys de 24 hores el client té la seva comanda.

Aquesta solució de mobilitat també li dóna l'opció de tenir una Magatzem intel·ligent i moure's per dintre de la nau amb la solució a la mà . Realitzar control d'estoc amb el seu lector de codi de barres en mà.

Cal estar actualitzat a la tecnologia per a així augmentar la productivitat i comoditat dels clients.
Veure Catàleg
Demana Mes Informació
Impressora Bluetooth Impressora Bluetooth Lector Làser Bluetooth Lector Làser Bluetooth Funda Protectora