Empresa
DEMANA INFORMACIÓ
CONTACTA
ELS NOSTRES PRODUCTES
UBICACIÓ
SUPORT
MasterSC Mobilitat - Solució de Mobilitat MasterSC Mobilitat - Solució de Mobilitat

Solució tàctil adaptable segons la necessitat del client, donant la comoditat i la gestió ràpida de transferència i actualització de dades amb la ERP de la seva empresa. És l'opció mòbil, ordinador de mà per:
  • Autovenda, Pre-venda, Inventari, Gestió comercial
Veure Detalls
MasterSC TPV - Control Punt de Venda

Inter TPV és un producte tàctil o no tàctil per bars, restaurants, botigues de verdures, per tot el sector comercial de venda al públic. És una solució ràpida, rendible i directa d'impressió de tiquet de la venda generada. És una aplicació a mida per la seva botiga sense necessitat de programes externs. Vostè pot obrir la caixa, seleccionar empleat de venda, generar grups d'Articles, per famílies i així seleccionar-los per fer la venda.

Veure Detalls
MasterSC TPV - Control Punt de Venda
ERP - Gestió Comercial Gestió Comercial

Gestió Comercial modular, basada en un cos central i petits mòduls adaptats a cada tema i que estan totalment enllaçats a la gestió.
Aquesta gestió està íntegrament desenvolupada per nosaltres, així garanteix la possible adaptació de qualsevol dels programes a les necessitats d'un client...

Veure Detalls
ERP - Cooperatives

El mòdul ERP-Cooperatives és un àmplia solució per a Cooperatives del sector de fruits secs, fruites, oli, blat de moro, vi. Cada sector té els seus mòduls de ERP corresponents per al treball dedicat de la seva Cooperativa.

Veure Detalls
ERP - Cooperatives
ERP - Traçabilitat ERP - Traçabilitat

La traçabilitat és la possibilitat de seguir el procés, a través de totes les etapes de la producció, transformació i distribució d'un aliment

Veure Detalls
CRM

Customer Relationship Management, és el model de gestió de tota l’organització, basada en l’orientació al client. Li ajuda a impulsar el creixement de la seva empresa ja que li permet gestionar las relacions amb els clients i qualsevol tipus de relació comercial.

Veure Detalls
CRM