Empresa
DEMANA INFORMACIÓ
CONTACTA
ELS NOSTRES PRODUCTES
UBICACIÓ
SUPORT
Control horari Biomètric Control horari Biomètric

Controli l'accés i control de presència de tots els seus empleats. Estructuri els seus horaris i calendaris personalitzats a la vostra Empresa. Disposa d'un mètode segur i fiable per al control, mitjançant control d'empremta digital. És un sistema ràpid i directe a la base de dades del programa. Es troba connectat en la seva xarxa informàtica per a la gestió ràpida amb l'entorn del programa i veure de forma directa la presència dels seus empleats.
Veure Catàleg
Càmeres de Vigilància

Vostè pot disposar de càmeres de vigilància tant per a exterior com per a interior. Vegi la seva oficina de forma directa i online a temps real. Gravi en el servidor les imatges que succeeixen en el moment. També es pot connectar des de l'exterior de la seva oficina i veure en directe l'emissió o emissions de les càmeres. Tot el tipus de connexió es fa mitjançant connexió directa a la xarxa de l'empresa i/o també per senyal wifi.

Amb el vídeo en xarxa pot accedir a vídeo en temps real en qualsevol moment des de qualsevol ordinador.
Càmeres Vigilància
Veure Catàleg
Wifi - Comunicació Sense fil Wifi – Comunicació Sense fil

Connecti oficines on no li arribi el cable o connexió d’Internet, tingui la seva oficina connectada directament amb una altra central mitjançant senyal Wi-fi, sense necessitat de cables  directes. Estalviï una  connexió ADSL sense haver-ne de tenir dues. És una forma directa d’ampliar la seva xarxa informàtica i tenir-ho tot comunicat en un sol clic. Mitjançant el senyal Wi-fi pot treballar en un magatzem intel.ligent amb dispositius de mobilitat treballant directament amb el  servidor de gestió i entrar les seves comandes, albarans, factures, consultes de clients, de forma directa i sense talls de comunicació.
Veure Catàleg
Mes informació