Empresa
DEMANA INFORMACIÓ
CONTACTA
ELS NOSTRES PRODUCTES
UBICACIÓ
SUPORT
Disposem del millor servei personalitzat per al client. Atenem les seves inquietuds, necessitats i tot el que se li acudeixi. Per que l'atenció dedicada i atenta la fem a la necessitat de la vostra empresa. Realitzem instal·lacions d'equips informàtics, xarxes, instal·lacions Wi-fi de llarg abast i inclusivament després d'instal·lar li donem un suport i atenció de la seva instal·lació.

En les nostres instal·lacions disposem del millor material necessari per a portar a terme les instal·lacions i configuracions necessàries. També disposem de la Garantia HP per a realitzar les instal·lacions de servidors HP-Hewlett-Packard.
Al realitzar la instal·lació d'un servidor o servidors, ho configurem a mida per la seva empresa i una atenció personalitzada on els donem una garantia de resposta enfront de possibles consultes.

Tenim la protecció necessària per als equips i la xarxa de la teva empresa amb el suport de Panda Security. Mantingues protegit els sistemes de comunicació i la seguretat total de les dades de l'empresa. També protegim les dades amb còpies de seguretat mitjançant diferents dispositius de seguretat, com aparells de còpies DAT.

La comunicació dintre d'una xarxa la componen grup d'ordinadors, TPV, impressores, dispositius de comunicació i el centralitzat de tota la xarxa a un armari de xarxa que s'encarrega d'una ràpida gestió de comunicació.

Tots els processos d'instal·lació, de configuracions o de programació les realitzem sota un estudi i anàlisi previ de la seva empresa. Estudiem el cas, fem un anàlisi a fons.
Instalacion
Demana Mès Informació
Respuesta Rápida